Wie zijn wij ?

Een gepassioneerd team

Arthur Dawans — Cofounder

Zijn analytische vaardigheden en zijn beheersing van de financiën maken Arthur tot een onmisbare aanwinst voor het beheer van onze verschillende projecten. Hij is verantwoordelijk voor het structureren van de inspanningen van het team met een solide juridische en financiële basis.

Arthur de Decker — Development Manager

Met veel energie en humor is Arthur verantwoordelijk voor de verkoop en de opvolging bij onze partners. Met zijn positieve benadering, zijn dynamiek en zijn commerciële vaardigheden is hij de drijvende kracht achter de ontwikkeling van Skysun!

Benoit Callewaert — Advisor

Met meer dan 20 jaar ervaring in de bouwsector. Benoit sponsort Skysun in de realisatie van haar projecten.

Léopold Coppieters — Cofounder

Léopold is gepassioneerd door het milieu en de hernieuwbare energieën en is verantwoordelijk voor de strategische oriëntatie van Skysun. In het veld is hij verantwoordelijk voor het ontwikkelen van lange termijn kansen en groei partnerschappen.

Maxime Mertens — Solar project manager

Met zijn motivatie in technische uitdagingen en het buitenleven is Max de ingenieur van het team. Een echte skysun Swiss Army knife, hij implementeert onze werkplekken in het veld. Het beheer van complexe projecten heeft geen geheimen voor deze gepassioneerde bergbeklimmer.

Léon — Solar Dog

Charisma is zijn eerste troef. Hij weet ook hoe hij fietsbanden moet eten voor het ontbijt.