Services

Oplossingen: Dak, grond en parking

Met Skysun kunt u de elektriciteit die u produceert lokaal verbruiken.

Grensoverschrijdende oplossing

Skysun biedt via zijn connecties binnen de fotovoltaïsche federatie van de Europese Unie (Solar Power Europe) een grensoverschrijdende oplossing. Onze kennis van de verschillende wetgevingen stelt ons in staat om al uw exploitatiesites te analyseren om zo een algemeen aanbod voor alle sites te kunnen doen.

Een onderneming die actief is in landen als Polen, Italië en Duitsland zou dus een aanbod kunnen krijgen voor haar gehele vastgoedportefeuille.

Een oplossing voor elke site

Voor bedrijven met meerdere locaties die sterk verschillen in locatie en opdracht. Skysun biedt een analyse van de behoeften van elke site om een oplossing op maat voor te stellen voor elk van hen. Dit maximaliseert niet alleen de ecologische impact, maar ook de besparingen die kunnen worden gerealiseerd.

Een productie-installatie wordt niet op dezelfde manier beheerd als een magazijn. Elke site heeft zijn eigen oplossing.

Gegarandeerde energie

We practice what we preach. We zijn contractueel verplicht om u 95% van de aangekondigde energieproductie te leveren.

U krijgt een vergoeding per kilowattuur wanneer het systeem minder efficiënt is dan verwacht. Onze ervaring stelt ons in staat om u deze kwaliteit te garanderen. Het is onze taak om een portefeuille van fotovoltaïsche installaties te beheren. Wij zorgen er te allen tijde voor dat deze optimaal produceren. Onze betrokkenheid bij u is er een van resultaat.

Uur per uur bewaking

Wij bewaken uw fotovoltaïsche installatie proactief gedurende de gehele looptijd van ons contract.

Skysun maakt maandelijks een prestatierapport op, waardoor u kostbare tijd bespaart. Indien nodig nemen wij contact met u op om het onderhoud en de service op kost van Skysun te regelen. Volledige transparantie, en u bent de eerste die hiervan profiteert.

Wij maken ook

Dakrenovatie

De renovatie van de daken van uw gebouw is een belangrijke en onvermijdelijke uitgave na enkele decennia van blootstelling aan de zon en de elementen. Naast de installatie van fotovoltaïsche panelen kan Skysun de renovatie van het waterbestendig membraan van uw gebouw voor u beheren en financieren. Concreet betekent dit dat u met de installatie van fotovoltaïsche panelen op lange termijn kunt betalen voor uw nieuwe dak.

Huur

Je hebt grote ruimtes, maar een laag verbruik? De daken van uw magazijnen kunnen toch interessant zijn en enkele duizenden euro’s huur per jaar opleveren. Wij stellen voor om u een jaarlijkse huur te betalen voor het gebruik van uw dak; wij plaatsen er een fotovoltaïsche installatie op, waarvan de productie in het netwerk wordt geïnjecteerd.

Prijsonderhandelingen

Onderhandelen over goede tarieven met uw hoofdleverancier is ook een zeer krachtige hefboom om uw factuur te verlagen. De energiehandelaren van Skysun zullen er op uw verzoek naar kijken om een advies te geven over de kwaliteit van de prijs en de voorwaarden die u worden aangeboden. De duivel zit in de details, en een energierekening kan veel verrassingen onthullen als je goed kijkt.

Off-site oplossingen

Niet alle daken zijn gemaakt voor fotovoltaïsche installaties, niet alle parkeergarages hebben het nodige zonlicht voor een fotovoltaïsche installatie. Toch kan het verbruik van uw gebouw, als het optimaal is, het PV-productiepotentieel ver overstijgen. Toch zijn er oplossingen die u in staat stellen om te profiteren van zonne-energie en om lokaal en op afstand groene energie te verbruiken.

Skysun biedt u de mogelijkheid om de aankoop van op het Belgische grondgebied geproduceerde fotovoltaïsche energie te structureren.

Energie-audit

Fotovoltaïsche energie is niet de enige oplossing om uw energiekosten te verlagen. Skysun biedt aan om een audit uit te voeren van uw verbruik om zo mogelijke verbruiksputten te identificeren. Dit maakt deel uit van een ecologische logica van het verminderen van uw ecologische voetafdruk. Het vervangen of compenseren van uw fossiele brandstoffen zal een grotere impact hebben naarmate je de hoeveelheden ervan vermindert.

Koolstofdioxide Audit

Een bedrijf dat geïnteresseerd is in de financiële oplossingen van Skysun is zeker een bedrijf dat zich zorgen maakt over de gevolgen voor het milieu. Om de omvang van de koolstofuitstoot in verband met uw activiteit te weten te komen, biedt Skysun koolstofaudits aan. Zo kunt u deze impact meten, verminderen en uiteindelijk compenseren.

Voor particulieren

Skysun heeft voor het Brusselse Gewest een aanbod ontwikkeld voor particulieren. B2C-installaties in stedelijke gebieden zijn complexer en vereisen specifieke aandacht en onderhoud. Hellosun, onze kleine zus, zorgt voor de financiering en het beheer van Skysun voor de burgers van de Belgische hoofdstad.