Services

Oplossingen: Dak, grond en parking

Met Skysun kunt u de elektriciteit die u produceert lokaal verbruiken.

Per geval stellen we samen een prijs vast voor de diensten die de fotovoltaïsche installatie levert.

Door lokaal elektriciteit te produceren en te verbruiken, kunt u veel besparen op uw elektriciteitsrekening. Omdat Skysun het project heeft gefinancierd en onderhouden, kunt u zonder CAPEX / OPEX geld besparen. U geniet daarbovenop ook van bescherming tegen inflatie en schommelende elektriciteitskosten.

Skysun zorgt voor investering en onderhoud.

Dak

Uw daken kunnen een bron van inkomsten worden. Na een grondige studie van de structuur van het gebouw en een analyse van uw elektrisch netwerk, zal Skysun samen met u een fotovoltaïsche energiecentrale ontwikkelen die perfect is aangepast aan uw verbruiksprofiel. Alle elektriciteit die door deze centrale wordt geproduceerd, is voor u bestemd, en dit voor een fractie van de prijzen die op het openbare distributienet worden aangerekend.

Uw braakliggend terrein kan een aanwinst zijn. Verbonden met uw boerderij of niet, Skysun biedt oplossingen die u in staat stellen deze ruimtes te valoriseren door het cultiveren van groene energie. Naast de eenvoudige fotovoltaïsche installatie maakt Skysun er een erezaak van om de ontwikkeling van de biodiversiteit op zijn projecten aan te moedigen door bijenkorven, landbouw en heggenaanplant te combineren met hernieuwbare energie.

Op de grond

Uw braakliggend terrein kan een aanwinst zijn. Verbonden met uw boerderij of niet, Skysun biedt oplossingen die u in staat stellen deze ruimtes te valoriseren door het cultiveren van groene energie.

Naast de eenvoudige fotovoltaïsche installatie maakt Skysun er een erezaak van om de ontwikkeling van de biodiversiteit op zijn projecten aan te moedigen door bijenkorven, landbouw en heggenaanplant te combineren met hernieuwbare energie.

Parkings

Net als uw dak is uw garage een non-profit ruimte met alleen onderhoudskosten. Skysun stelt voor om dit probleem op te lossen met behulp van fotovoltaïsche carports. De carports bieden vele voordelen, waaronder de bescherming van auto’s tegen de zon en het weer. Ze kunnen ook elektrische autoladers huisvesten, die rechtstreeks door de betreffende carport worden gevoed. Kosteneffectief, elegant en comfortabel voor uw medewerkers, onze fotovoltaïsche carports worden ook gefinancierd en onderhouden door Skysun. Afhankelijk van uw wensen en voorkeuren worden deze in hout of staal gebouwd.

Transnationale oplossing en maatoplossing

Solution transnationale

Skysun biedt via zijn connecties binnen de fotovoltaïsche federatie van de Europese Unie (Solar Power Europe) een grensoverschrijdende oplossing. Onze kennis van de verschillende wetgevingen stelt ons in staat om al uw exploitatiesites te analyseren om zo een algemeen aanbod voor alle sites te kunnen doen.

Een onderneming die actief is in landen als Polen, Italië en Duitsland zou dus een aanbod kunnen krijgen voor haar gehele vastgoedportefeuille.

Een oplossing voor elke site

Voor bedrijven met meerdere locaties die sterk verschillen in locatie en opdracht. Skysun biedt een analyse van de behoeften van elke site om een oplossing op maat voor te stellen voor elk van hen. Dit maximaliseert niet alleen de ecologische impact, maar ook de besparingen die kunnen worden gerealiseerd.

Een productie-installatie wordt niet op dezelfde manier beheerd als een magazijn. Elke site heeft zijn eigen oplossing.

Wij maken ook

Dakrenovatie

De renovatie van de daken van uw gebouw is een belangrijke en onvermijdelijke uitgave na enkele decennia van blootstelling aan de zon en de elementen. Naast de installatie van fotovoltaïsche panelen kan Skysun de renovatie van het waterbestendig membraan van uw gebouw voor u beheren en financieren. Concreet betekent dit dat u met de installatie van fotovoltaïsche panelen op lange termijn kunt betalen voor uw nieuwe dak.

Huur

Je hebt grote ruimtes, maar een laag verbruik? De daken van uw magazijnen kunnen toch interessant zijn en enkele duizenden euro’s huur per jaar opleveren. Wij stellen voor om u een jaarlijkse huur te betalen voor het gebruik van uw dak; wij plaatsen er een fotovoltaïsche installatie op, waarvan de productie in het netwerk wordt geïnjecteerd.

Prijsonderhandelingen

Onderhandelen over goede tarieven met uw hoofdleverancier is ook een zeer krachtige hefboom om uw factuur te verlagen. De energiehandelaren van Skysun zullen er op uw verzoek naar kijken om een advies te geven over de kwaliteit van de prijs en de voorwaarden die u worden aangeboden. De duivel zit in de details, en een energierekening kan veel verrassingen onthullen als je goed kijkt.

Off-site oplossingen

Niet alle daken zijn gemaakt voor fotovoltaïsche installaties, niet alle parkeergarages hebben het nodige zonlicht voor een fotovoltaïsche installatie. Toch kan het verbruik van uw gebouw, als het optimaal is, het PV-productiepotentieel ver overstijgen. Toch zijn er oplossingen die u in staat stellen om te profiteren van zonne-energie en om lokaal en op afstand groene energie te verbruiken.

Skysun biedt u de mogelijkheid om de aankoop van op het Belgische grondgebied geproduceerde fotovoltaïsche energie te structureren.

Energie-audit

Fotovoltaïsche energie is niet de enige oplossing om uw energiekosten te verlagen. Skysun biedt aan om een audit uit te voeren van uw verbruik om zo mogelijke verbruiksputten te identificeren. Dit maakt deel uit van een ecologische logica van het verminderen van uw ecologische voetafdruk. Het vervangen of compenseren van uw fossiele brandstoffen zal een grotere impact hebben naarmate je de hoeveelheden ervan vermindert.

Koolstofdioxide Audit

Een bedrijf dat geïnteresseerd is in de financiële oplossingen van Skysun is zeker een bedrijf dat zich zorgen maakt over de gevolgen voor het milieu. Om de omvang van de koolstofuitstoot in verband met uw activiteit te weten te komen, biedt Skysun koolstofaudits aan. Zo kunt u deze impact meten, verminderen en uiteindelijk compenseren.

Voor particulieren

Skysun heeft voor het Brusselse Gewest een aanbod ontwikkeld voor particulieren. B2C-installaties in stedelijke gebieden zijn complexer en vereisen specifieke aandacht en onderhoud. Hellosun, onze kleine zus, zorgt voor de financiering en het beheer van Skysun voor de burgers van de Belgische hoofdstad.

Lees meer over HelloSun