Statement

Wij hebben een missie

Hoe kunnen we onze koolstofuitstoot verminderen als onze maatschappij en onze bedrijven wanhopig behoefte hebben aan energie?

De zeespiegel stijgt, nieuwe diersoorten sterven elke dag uit en de lucht in onze steden wordt ondoordringbaar. De mensheid staat voor een ongekende uitdaging: de opwarming van de aarde. Hoe kunnen we onze koolstofuitstoot verminderen als onze maatschappij en onze bedrijven wanhopig behoefte hebben aan energie?

Skysun, Europa schittert

Skysun is ontstaan uit de wens van zijn medeoprichters, Arthur en Leopold, om zonne-energie voor iedereen gemakkelijk en toegankelijk te maken. Het mag dan wel schoon en duurzaam zijn, maar overschakelen op zonne-energie lijkt vaak duur, complex en riskant. Skysun is er om deze barrières te slechten en u te laten profiteren van de vele voordelen van deze goedkope energie: een gezamenlijke oplossing waar iedereen zijn eigen kwaliteiten inbrengt. Uw dak, (grond, parking) en onze knowhow in fotovoltaïsch. De risico's worden verminderd en de vruchten worden eerlijk verdeeld.

Wij geloven sterk in de decentralisatie van de productiemiddelen en de energieautonomie.

Skysun is de steen die we brengen voor de opbouw van een groenere en duurzamere Europese Unie!

De doelstellingen van de Verenigde Naties voor duurzame ontwikkeling (SDG's) die we nastreven

Deze organisaties certificeren onze doelstellingen op het gebied van duurzame ontwikkeling