Services

Dak

Uw daken kunnen een bron van inkomsten worden. Na een grondige studie van de structuur van het gebouw en een analyse van uw elektrisch netwerk, zal Skysun samen met u een fotovoltaïsche energiecentrale ontwikkelen die perfect is aangepast aan uw verbruiksprofiel. Alle elektriciteit die door deze centrale wordt geproduceerd, is voor u bestemd, en dit voor een fractie van de prijzen die op het openbare distributienet worden aangerekend.

Uw braakliggend terrein kan een aanwinst zijn. Verbonden met uw boerderij of niet, Skysun biedt oplossingen die u in staat stellen deze ruimtes te valoriseren door het cultiveren van groene energie. Naast de eenvoudige fotovoltaïsche installatie maakt Skysun er een erezaak van om de ontwikkeling van de biodiversiteit op zijn projecten aan te moedigen door bijenkorven, landbouw en heggenaanplant te combineren met hernieuwbare energie.

Je maandelijkse besparing

--

Bespaar op 10 jaar

--

Onze resultaten zijn afhankelijk van uw locatie. We lokaliseren je hier:

🇺🇸 Virginia, United States

Medium Dak

Zeer groot dak

1000 m2

30 000 m2

Grensoverschrijdende oplossing

Een onderneming actief in de hele Europa zou dus een aanbod kunnen krijgen voor haar gehele vastgoedportefeuille.

Lees meer

Een oplossing voor elke site

Een productie-installatie wordt niet op dezelfde manier beheerd als een magazijn. Elke site heeft zijn eigen oplossing

Lees meer

Gegarandeerde energie

We zijn contractueel verplicht om u 95% van de aangekondigde energieproductie te leveren.

Lees meer

Uur per uur bewaking

Wij bewaken uw fotovoltaïsche installatie proactief gedurende de gehele looptijd van ons contract.

Lees meer

Success story

Shopping City2

PV-modules
940
Energieproductie
308 MWH
Besparingen
32340 € / jaar
Co2-vermindering
77 ton / jaar
Locatie
Brussel, België

Wij maken ook

Dakrenovatie

De renovatie van de daken van uw gebouw is een belangrijke en onvermijdelijke uitgave na enkele decennia van blootstelling aan de zon en de elementen. Naast de installatie van fotovoltaïsche panelen kan Skysun de renovatie van het waterbestendig membraan van uw gebouw voor u beheren en financieren. Concreet betekent dit dat u met de installatie van fotovoltaïsche panelen op lange termijn kunt betalen voor uw nieuwe dak.

Huur

Je hebt grote ruimtes, maar een laag verbruik? De daken van uw magazijnen kunnen toch interessant zijn en enkele duizenden euro’s huur per jaar opleveren. Wij stellen voor om u een jaarlijkse huur te betalen voor het gebruik van uw dak; wij plaatsen er een fotovoltaïsche installatie op, waarvan de productie in het netwerk wordt geïnjecteerd.

Prijsonderhandelingen

Onderhandelen over goede tarieven met uw hoofdleverancier is ook een zeer krachtige hefboom om uw factuur te verlagen. De energiehandelaren van Skysun zullen er op uw verzoek naar kijken om een advies te geven over de kwaliteit van de prijs en de voorwaarden die u worden aangeboden. De duivel zit in de details, en een energierekening kan veel verrassingen onthullen als je goed kijkt.