Services

Op de grond

Uw braakliggend terrein kan een aanwinst zijn. Verbonden met uw boerderij of niet, Skysun biedt oplossingen die u in staat stellen deze ruimtes te valoriseren door het cultiveren van groene energie.

Naast de eenvoudige fotovoltaïsche installatie maakt Skysun er een erezaak van om de ontwikkeling van de biodiversiteit op zijn projecten aan te moedigen door bijenkorven, landbouw en heggenaanplant te combineren met hernieuwbare energie.

Een project op het terrein is synoniem met vergunningen. Wij zorgen voor de aanvraag hiervan en laten de juiste architectonische plannen opstellen.

Je maandelijkse besparing

--

Bespaar op 10 jaar

--

Onze resultaten zijn afhankelijk van uw locatie. We lokaliseren je hier:

🇺🇸 Virginia, United States

Klein terrein

Groot terrein

1 hectare

20 hectares

Grensoverschrijdende oplossing

Een onderneming actief in de hele Europa zou dus een aanbod kunnen krijgen voor haar gehele vastgoedportefeuille.

Lees meer

Een oplossing voor elke site

Een productie-installatie wordt niet op dezelfde manier beheerd als een magazijn. Elke site heeft zijn eigen oplossing

Lees meer

Gegarandeerde energie

We zijn contractueel verplicht om u 95% van de aangekondigde energieproductie te leveren.

Lees meer

Uur per uur bewaking

Wij bewaken uw fotovoltaïsche installatie proactief gedurende de gehele looptijd van ons contract.

Lees meer

Wij maken ook

Off-site oplossingen

Niet alle daken zijn gemaakt voor fotovoltaïsche installaties, niet alle parkeergarages hebben het nodige zonlicht voor een fotovoltaïsche installatie. Toch kan het verbruik van uw gebouw, als het optimaal is, het PV-productiepotentieel ver overstijgen. Toch zijn er oplossingen die u in staat stellen om te profiteren van zonne-energie en om lokaal en op afstand groene energie te verbruiken.

Skysun biedt u de mogelijkheid om de aankoop van op het Belgische grondgebied geproduceerde fotovoltaïsche energie te structureren.

Prijsonderhandelingen

Onderhandelen over goede tarieven met uw hoofdleverancier is ook een zeer krachtige hefboom om uw factuur te verlagen. De energiehandelaren van Skysun zullen er op uw verzoek naar kijken om een advies te geven over de kwaliteit van de prijs en de voorwaarden die u worden aangeboden. De duivel zit in de details, en een energierekening kan veel verrassingen onthullen als je goed kijkt.

Koolstofdioxide Audit

Een bedrijf dat geïnteresseerd is in de financiële oplossingen van Skysun is zeker een bedrijf dat zich zorgen maakt over de gevolgen voor het milieu. Om de omvang van de koolstofuitstoot in verband met uw activiteit te weten te komen, biedt Skysun koolstofaudits aan. Zo kunt u deze impact meten, verminderen en uiteindelijk compenseren.