Services

Parkings

Net als uw dak is uw garage een non-profit ruimte met alleen onderhoudskosten. Skysun stelt voor om dit probleem op te lossen met behulp van fotovoltaïsche carports. De carports bieden vele voordelen, waaronder de bescherming van auto’s tegen de zon en het weer. Ze kunnen ook elektrische autoladers huisvesten, die rechtstreeks door de betreffende carport worden gevoed. Kosteneffectief, elegant en comfortabel voor uw medewerkers, onze fotovoltaïsche carports worden ook gefinancierd en onderhouden door Skysun. Afhankelijk van uw wensen en voorkeuren worden deze in hout of staal gebouwd.

In hout of staal worden onze carports op maat gemaakt volgens de indeling van uw parkeergarage.

Je maandelijkse besparing

--

Bespaar op 10 jaar

--

Onze resultaten zijn afhankelijk van uw locatie. We lokaliseren je hier:

🇺🇸 Virginia, United States

Klein parking

Groot parking

50 places

> 500 places

Grensoverschrijdende oplossing

Een onderneming actief in de hele Europa zou dus een aanbod kunnen krijgen voor haar gehele vastgoedportefeuille.

Lees meer

Een oplossing voor elke site

Een productie-installatie wordt niet op dezelfde manier beheerd als een magazijn. Elke site heeft zijn eigen oplossing

Lees meer

Gegarandeerde energie

We zijn contractueel verplicht om u 95% van de aangekondigde energieproductie te leveren.

Lees meer

Uur per uur bewaking

Wij bewaken uw fotovoltaïsche installatie proactief gedurende de gehele looptijd van ons contract.

Lees meer

Wij maken ook

Off-site oplossingen

Niet alle daken zijn gemaakt voor fotovoltaïsche installaties, niet alle parkeergarages hebben het nodige zonlicht voor een fotovoltaïsche installatie. Toch kan het verbruik van uw gebouw, als het optimaal is, het PV-productiepotentieel ver overstijgen. Toch zijn er oplossingen die u in staat stellen om te profiteren van zonne-energie en om lokaal en op afstand groene energie te verbruiken.

Skysun biedt u de mogelijkheid om de aankoop van op het Belgische grondgebied geproduceerde fotovoltaïsche energie te structureren.

Energie-audit

Fotovoltaïsche energie is niet de enige oplossing om uw energiekosten te verlagen. Skysun biedt aan om een audit uit te voeren van uw verbruik om zo mogelijke verbruiksputten te identificeren. Dit maakt deel uit van een ecologische logica van het verminderen van uw ecologische voetafdruk. Het vervangen of compenseren van uw fossiele brandstoffen zal een grotere impact hebben naarmate je de hoeveelheden ervan vermindert.

Koolstofdioxide Audit

Een bedrijf dat geïnteresseerd is in de financiële oplossingen van Skysun is zeker een bedrijf dat zich zorgen maakt over de gevolgen voor het milieu. Om de omvang van de koolstofuitstoot in verband met uw activiteit te weten te komen, biedt Skysun koolstofaudits aan. Zo kunt u deze impact meten, verminderen en uiteindelijk compenseren.