Services

Geïntegreerde zonne-energie voor gebouwen (BIPV)

De meest voorkomende terughoudendheid om fotovoltaïsche panelen op gebouwen te installeren is hun visuele impact. Ze worden vaak gezien als een gebrek aan esthetiek en het maken van een "vlek". Dit is echter niet altijd het geval. De BIPV-technieken bestaan uit de integratie van fotovoltaïsche cellen in gebouwen tijdens de bouw en/of renovatie. Vandaar de initialen "Building Integrated PhotoVoltaics". Dit geeft aanleiding tot architecturale creaties die soms discreet, soms verrassend modern zijn. In beide gevallen maakt dit het tot een unieke en toekomstgerichte architectuur, zowel op het gebied van esthetiek als op het gebied van energie-efficiëntie. Door rekening te houden met de energie die op lange termijn wordt geproduceerd en de besparingen die worden gerealiseerd, is dit type dak minder duur dan een standaard dak.

In samenwerking met zijn gespecialiseerde architecten ontwerpt en financiert Skysun BIPV-daken aangepast aan uw wensen!

Grensoverschrijdende oplossing

Een onderneming actief in de hele Europa zou dus een aanbod kunnen krijgen voor haar gehele vastgoedportefeuille.

Lees meer

Een oplossing voor elke site

Een productie-installatie wordt niet op dezelfde manier beheerd als een magazijn. Elke site heeft zijn eigen oplossing

Lees meer

Gegarandeerde energie

We zijn contractueel verplicht om u 95% van de aangekondigde energieproductie te leveren.

Lees meer

Uur per uur bewaking

Wij bewaken uw fotovoltaïsche installatie proactief gedurende de gehele looptijd van ons contract.

Lees meer

Wij maken ook

Dakrenovatie

De renovatie van de daken van uw gebouw is een belangrijke en onvermijdelijke uitgave na enkele decennia van blootstelling aan de zon en de elementen. Naast de installatie van fotovoltaïsche panelen kan Skysun de renovatie van het waterbestendig membraan van uw gebouw voor u beheren en financieren. Concreet betekent dit dat u met de installatie van fotovoltaïsche panelen op lange termijn kunt betalen voor uw nieuwe dak.

Prijsonderhandelingen

Onderhandelen over goede tarieven met uw hoofdleverancier is ook een zeer krachtige hefboom om uw factuur te verlagen. De energiehandelaren van Skysun zullen er op uw verzoek naar kijken om een advies te geven over de kwaliteit van de prijs en de voorwaarden die u worden aangeboden. De duivel zit in de details, en een energierekening kan veel verrassingen onthullen als je goed kijkt.

Koolstofdioxide Audit

Een bedrijf dat geïnteresseerd is in de financiële oplossingen van Skysun is zeker een bedrijf dat zich zorgen maakt over de gevolgen voor het milieu. Om de omvang van de koolstofuitstoot in verband met uw activiteit te weten te komen, biedt Skysun koolstofaudits aan. Zo kunt u deze impact meten, verminderen en uiteindelijk compenseren.